Energetic Facelift®

Wat doet een Access Energetic Facelift®?

Ten eerste is het heerlijk ontspannend voor body & mind. Het behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch 'aangepakt' en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam.

 

 

 

De energie stroomt extra naar de plekken waar nodig, in het gehele lichaam. Het ontspant en ontstresst het gezicht en hele lichaam. Het werkt ook op alle organen. Het grootste orgaan is de huid, deze wordt weer stralend. Het werkt op de botstructuur en op DNA niveau, op celluair niveau. Het vertraagd  daarnaast het verouderingsproces. Denk hierbij aan vermindering van diepe rimpels en lijnen en versteviging van de huid.

Het zorgt tot slot voor minder oordeel naar eigen lichaam en dat van anderen wat zorgt voor een gezondere en vitalere uitstraling.

 

Het enige wat u hoeft te doen, is gewoon lekker liggen en ontvangen. De sessies worden gegeven op een massage tafel met de kleding aan. Dit alles ZONDER chirurgische ingreep injecties, peelinghersteltijd of gezichtsoefeningen, crèmes of producten die je kopen of gebruiken moet, en zonder risico!

In plaats van emotieloze gezichten; Meer Vreugde.