Goudwater

 

De symptomen van een lage energie/niet in balans zijn, kunnen zijn: onzekerheid, angsten, depressie, slecht kunnen slapen, je overal druk over maken, stress, zorgen maken, vermoeidheid bij het opstaan in de ochtend of vermoeidheid aan het einde van de dag, snel boos zijn, opvliegendheid, geen lust hebben iets te doen. Luie mensen bestaan niet dit heeft te maken met een gebrek aan energie.

Goudwater het Levenselixer?

Rejuvenation  Formula  Gold (Goudwater) bestaat uit een samenstelling van colloïdale producten als goud (15 PPM), zilver (15 PPM), platina, indium , koper, ijzer, zink, palladium, titanium, vanadium met, Iodine, Iridium,   Rhodium, magnesium, TA-65, kalium, natrium, chloride, fosfor, molybdeen, strontium, lithium en verrijkt met Ormus (White Powder Gold) ( totaal ongeveer 3500 PPM en in de  isotone/frequentie-vorm hiervan . De deeltjes zijn 0.01 – 0.001 micron en slaan zich niet op in het lichaam op, omdat deze extreem klein zijn, doordat de electrolyse met een zeer lage ampère gedaan word. Eigenlijk kunnen we het geen goudwater meer noemen omdat het product veel meer colloïdale stoffen bevat dan goudwater alleen en daar door ook veel effectiever is dan alleen colloïdaal goud zonder al deze elementen. Verder is TA-65 is een  bewezen telomerase activator die oorspronkelijk werd ontdekt en gepatenteerd door een in Californië bio- techbedrijf  Geron TA-65. TA-65 kan het hTERT gen aanzetten tot het activeren van het enzym telomerase  en dit kan de telomeren verlengen wat de vitaliteit/ jeugdigheid weer kan doen toenemen.

Het goudwater is een unieke formule die door Auror  Scalar Technolog ontwikkelt is en onder de naam Rejuvenation Gold Het product wordt in de volksmond Goudwater genoemd. Een tweede product dat zoveel effect heeft op vitaliteit/energie en het regenererende vermogen van de mens moet nog geboren worden, wat wil zeggen dat er geen tweede van dit product bestaat dat dezelfde krachtige uitwerking heeft. Dit product kan een zeer groot effect hebben op onze levensverwachting, die kan toenemen en wel met een zeer goede levenskwaliteit. Jong en vitaal blijven dus. De Rejuvenation  Formula Gold kan na enige tijd van gebruik een zeer sterk effect hebben op onze vitaliteit en uiterlijk; de vitaliteit kan terugkeren, rimpels kunnen verzachten of helemaal verdwijnen, ook kunnen haren en de natuurlijke haarkleur terugkomen. Indien men de Rejuvenation Formula  Gold gebruikt dan heeft men geen colloïdaal zilver nodig omdat deze formule al voldoende colloïdaal zilver bevat.

Alles in het leven draait om energie, zonder energie is er geen leven. De Rejuvenation  Formula Gold  geeft energie/vitaliteit in zeer korte tijd en geeft je dus een leven zoals je het nog nooit zal hebben ervaren. In de meeste gevallen kan men al binnen 2 dagen veranderingen bespeuren welke in de loop van weken, maanden en jaren alleen maar zichtbaarder en voelbaarder zullen worden, zowel geestelijk als lichamelijk. Ook kan de geestelijke stabiliteit enorm toenemen. Wat wil zeggen dat men veel beter in zijn/haar kracht komt te staan. Velen denken dat ze goed in de energie zitten, maar als men Rejuvenation  Formula Gold  gebruikt komt men er vaak achter dat dit niet het geval was en dat door  het gebruik van dit product men vele malen energieker, rustiger en levenslustiger/vrolijker is geworden wat men eerst niet voor mogelijk had gehouden.

De symptomen van een lage energie/niet in balans zijn, kunnen zijn: onzekerheid, angsten, depressie, slecht kunnen slapen,  je overal druk over maken, stress, zorgen maken, vermoeidheid bij het opstaan in de ochtend of vermoeidheid aan het einde van de dag, snel boos zijn, opvliegendheid, geen lust hebben iets te doen. Luie mensen bestaan niet dit heeft te maken met een gebrek aan energie.

De Rejuvenation  Formula Gold werkt zowel lichamelijk als geestelijk. Dit product is een revolutionaire doorbraak als het gaat om kwaliteit van leven, verjonging en vitaliteit.  Na enige dagen kan de vitaliteit al enorm toenemen en na enkele weken of maanden zullen vele mensen kunnen constateren dat de huid weer strakker wordt en rimpels en ook ouderdomsvlekken af kunnen gaan nemen. Ook is het mogelijk dat het lichaam een figuurcorrectie ondergaat zonder daarbij gewicht te verliezen. Men gaat dus veel slanker lijken. Men kan opmerkingen krijgen van andere mensen: “Wat zie jij er goed uit, heb jij een verjongingskuur gehad, je ziet er veel jonger uit”.

Huisdieren en Goudwater

Het product is uitermate geschikt voor dieren (huisdieren) en hebben over het algemeen binnen 1 of 2 dagen een zichtbaar resultaat.

U kunt dit bestellen in onze webshop 

of verkrijgen in onze salon 

 

 

 

Goudwater

€ 30,00

Goudwater

€ 30,00

goudwater een echte levenselixer
Voor meer informatie over Goudwater zie onze pagina.

Een flesje van 250 ml kost € 30.00
De prijs voor een flesje van 500 ml is € 50.00
De prijs voor een liter is € 80.00
Voor 2 liter (2x 1 liter) betaal je € 150.00
Voor 10 liter (4x 2 liter) 2 liter gratis