honing lavendel lichaamspakking

Lavendel werkt kalmerend, vocht afdrijvend, desinfecterend, herstelt de balans tussen lichaam en geest, reinigt de huid, goed tegen hoofdpijn, allergische reacties en eczeem.

Honing is heel vocht herstellend voor de huid, door de enzymwerking stimuleert het de huidfuncties (honing is zeer genezend: wonden herstellen tot 10x sneller als ze met honing worden behandeld).

De Lavendel-Honing pakking is kalmerend, vocht herstellend, verbetert het aanzien van de huid en herstelt de balans tussen lichaam en geest.

Voor ieder huidtype geschikt.

tijdsduur ongeveer 45 minuten .

prijs € 25,00


 

kokos Creme Pakking 

 

 

Wat doet de kokos-crème pakking voor je
Deze pakking is verrijkt met diverse ingrediënten voor extra voeding en verzorging van de huid o.a. dermatologisch lotion en kokosmelk. Na deze pakking voelt de huid zacht en zuiver aan. De pakking is dermatologisch getest en pH huid neutraal, waardoor het tevens geschikt is voor mensen met een gevoelige en/of droge huid (vocht regulerend). De huid wordt door de toevoeging van natuurlijke gemalen kokos ook nog licht gescrubd waardoor er een nog mooier resultaat ontstaat.
De behandeling
De behandeling start  met het insmeren van de huid.  Om de pakking goed zijn werk te laten doen wikkelen we je in folie. Vervolgens ga je heerlijk relaxen onder een deken. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en bevordert het afvoeren van de afvalstoffen. De pakking laten  we ongeveer 30 - 40  minuten intrekken .
 
Duur ongeveer 45 minuten .
prijs € 25,00

 

Aloe Vera pakking

De extracten van deze plant werken perfect bij huidallergieën, psoriasis en eczeem. Daarnaast is het zeer kalmerend en ontspannend voor lichaam en huid.

Tevens bevat deze pakking de volgende voedende ingrediënten:
Kokos  olie, Shea Butter, olijf olie.

Deze pakking heeft de volgende werkingen: 

  • voeden en verjongen
  • verzachten en revitaliseren
  • rijk aan vitamine A en E
  • hydrateert de huid
  • rustgevend voor de geest 
  • ontspannend 
  • kalmerend 

We smeren u in met de aloe vera creme .

Wikkelen u In folie en u mag heerlijk ontspannen in een warmtedeken 

tijdsduur behandeling ongeveer totaal 45 minuten 

prijs € 25,00