Wat is Prima Vita ?

Prima Vita is een gepatenteerde samenstelling van natuurlijke ingrediënten die in deze combinatie en verhouding er voor zorgen dat ons lichaam weer meer eigen lichaamsstoffen gaat aanmaken.
Het zijn uw eigen lichaamstoffen die weer meer aangemaakt worden!

Het stimuleert ons lichaam en door deze prikkel gaat ons lichaam lichaamseigen noodzakelijke stoffen aanmaken. De aanmaak hiervan is zeer belangrijk voor ons hele individu.
Er wordt in de V.S. reeds jaren onderzoek gedaan en meer dan 10.000 (!) wetenschappers houden zich wereldwijd inmiddels hiermee bezig. Er zijn vele duizenden studies verricht en menig wetenschappelijk magazine heeft één of meerdere artikelen hierover geplaatst.


Begin jaren 90 deed Dr. Ronald Klatz onderzoek naar naar dit fenomeen. Hij stelt samen met andere wetenschappers dat een gebrek aan eigen (groei)stoffen ervoor zorgt dat we sneller verouderen.

Ouder worden we allemaal!
Prima Vita helpt dat u zich fitter en vitaler gaat voelen.
Vetverlies zonder sporten
Geeft meer energie
Bevordert het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen
Heeft een gunstige invloed op ouderdoms verschijnselen
Stimuleert lichaamseigen stoffen.
Werkt positief voor lichaam en geest
Helpt tegen verlies aan vitaliteit

helpt overgangsklachten verminderen 
Verhoogt de weerstand van het organisme

helpt voor sterkere botten 

vermindering van rimpels

beter  geheugen 
Helpt u jong te blijven

Vanaf het 35ste jaar wordt langzaam duidelijk dat u niet meer zo jong bent als een aantal jaren geleden. Uw lichaam produceert steeds minder belangrijke stoffen waardoor uw spierweefsel kan afnemen en vetweefsel kan toenemen. De regeneratie van onze lichaamscellen wordt langzamer, we krijgen meer rimpels, minder energie, afvallen wordt moeilijker en het kan zijn dat het immuunsysteem minder gaan functioneren.

Afvallen en meer energie

Daar kan Prima Vita u bij helpen. Wilt u een optimaal effect dan is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten en voldoende te bewegen.

 Prima Vita helpt bij het omzetten van vetweefsel naar spiermassa. Hierdoor krijgt u een beter lichaamsfiguur, meer uithoudingsvermogen en doordat u ook een goede nachtrust geniet bent u automatisch fitter.

 

Wij raden aan het minimaal voor 3-4 maanden te gebruiken voor een meetbaar en voelbaar hoog resultaat ! Nog beter is om het 6 maanden of langer te gebruiken. Het komt uw lichaam enkel ten goede!

Gebruik :

Meeste effect: 3 capsules voor het slapen gaan met water innemen ( maag moet leeg zijn voor een goed effect, dus minstens 2 uur na het eten of meer dan 1 uur voor het eten).
Bij teveel energie kunt u teruggaan gaan naar 1 capsule in de middag en 2 capsules op een avond ( maar het beste blijft 3 voor het slapen gaan op een lege maag. 

Afvallen en meer energie/levenslust hebben. Daar kan Prima Vita u bij helpen. Wilt u een optimaal effect dan is het belangrijk om gezond te eten, en voldoende te bewegen. Prima Vita zorgt ervoor dat uw vetweefsel wordt omgezet in spiermassa. Hierdoor krijgt u een beter lichaamsfiguur, meer uithoudingsvermogen en doordat u ook een goede nachtrust geniet bent u automatisch fitter.
Prima Vita capsules, bewezen effectief! Als u de capsules inneemt zoals aangegeven garanderen wij dat uw bloedspiegel na 3 maanden verbeterd is!

Ingredienten: Formule per 3 capsules met  2310 mg aan actieve ingredienten van: Glycine, L- glutamime , L-arginine, L- ornitine , Pepsin. Capsule: HPCM plantaardige capsule (cellulose, aqua), Natural Silicon Dioxide.  3 Capules = 2310mg !!