Slinc

Afvallen met Slinc.

Slinc. helpt je met afvallen met normaal eten. Je blijft met Slinc. alles eten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Er zijn zes eetmomenten per dag, dus je eet om de 2 tot 2,5 uur. Regelmatig en voedzaam eten verhoogt je stofwisseling en daarmee ook je (vet) verbranding. Je valt af, maar je blijft wel normaal eten. Dat zie je op de weegschaal, maar dat merk je ook in je kleding. En zichtbaar resultaat werkt motiverend.

Eetdag van Slinc.

Je eet met Slinc. veel momenten op de dag en je eet veel! Het is belangrijk dat je voedzaam voldoende eet, zodat het lichaam optimaal werkt. Hierdoor krijg je een hoge vetverbranding en daarmee ook het resultaat op de weegschaal. Je valt eindelijk de kilo’s af die je kwijt wilt.

Met Slinc. eet je gewoon producten die je in de supermarkt koopt, normaal eten dus en geen maaltijdvervangers. Door regelmatig over de dag voedzaam te eten, blijft je bloedsuikerspiegel het meest stabiel. Hierdoor heb je langer een verzadingsgevoel, hoef je minder grote porties te eten en voel je je fitter.

Het eetschema van Slinc. ziet er elke dag hetzelfde uit, maar je bepaalt zelf wat je eet. Er is een makkelijke en overzichtelijke voedingslijst waar je uit kiest.

Naast voedzaam en lekker eten maak je tijdens het afvallen gebruik van supplementen op natuurlijke basis. De aanvulling van de plantaardige supplementen Slinc. Shaper en Slinc. Fit ondersteunt het afvallen met normaal eten. De combinatie van het eetpatroon en de aanvulling van supplementen maakt het programma compleet. Afvallen was nog nooit zo makkelijk én lekker!

 

Slinc. biedt jou een totaal programma van:

 

· Gratis! Gezonde recepten voor het hele gezin

· Normaal eten met een duidelijk eetschema en voedingslijst

· Ondersteuning van plantaardige supplementen

· Complete Startbox waar je direct mee kunt starten 

· Afvallen én op gewicht blijven

 

voor meer info kunt u bellen met 0640677700