Powerplate

POWER PLATE KAN U HELPEN GEWICHT TE VERLIEZEN

Bij Body Health Face Oss kunt u trainen op de Power Plate in combi met een weerstandsband .

meer resultaat in korte tijd En dat is wat we graag willen niet urenlang in een  sportschool vertoeven met minium resultaat 

Dit doet u 1 op 1  met begeleiding dus geen grote sportschool heerlijk trainen in een kleine vorm waar 

er na u geluisterd word en u gemotiveerd word om u resultaat te behalen 

Aanzienlijk gewichtsverlies wordt vaak gemeld door degenen die Power Plate regelmatig gebruiken in combinatie met een gezond, calorie-beperkt dieet. Een van de redenen hiervoor is een verhoogde lymfestroom.

Onderzoek toont ook aan dat Power Plate, als onderdeel van een actieve levensstijl, een aanzienlijke impact kan hebben op de vermindering van cellulitis en lichaamsvet. Dit kan optreden als gevolg van een toename van het metabolisme, zowel tijdens als na inspanning.

 

VERHOOG UW STERKTE EN FLEXIBILITEIT

De Power Plate trilt op en neer, van links naar rechts en van voor naar achter, waardoor het lichaam wordt gedestabiliseerd en de reflexieve werking van zacht weefsel wordt bevorderd. Onvrijwillige spieractiviteit bevordert snelle, reflexieve reacties in spiervezels en een toename van de bloedsomloop.

Dat betekent ontwikkeling in de balans van het hele lichaam, mobiliteit en stabiliteit, kracht en motorische controle (spiergeheugen), in een korter tijdsbestek dan met traditionele methoden.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb