Magnesium olie

€ 16,95

Magnesium olie

€ 16,95

 Himalaya magnesium olie activeert je natuurlijke energie in het lichaam en helpt bij vermoeidheid/moeheid.
Voor meer info over magnesium zie onze pagina.

Magnesium Kids Olie

€ 14,95

Magnesium Kids Olie

€ 14,95

Magnesiumolie voor kinderen  van 6 maanden tot 13 jaar.
Himalaya magnesium olie JUNIOR draagt o.a. bij aan een sterk gebit, een heldere geest, normale celdeling en speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen.
Voor meer info over magnesium Kids olie zie onze pagina magnesium. 

Magnesium Vlokken

€ 13,95

Magnesium Vlokken

€ 13,95

Himalaya magnesium vlokken – badkristallen

Himalaya magnesium badkristallen zijn heel effectief en krachtig en makkelijk te gebruiken voor een magnesium (voet)bad. De Himalaya magnesium badkristallen zijn zuinig in gebruik terwijl ze het tekort aan magnesium snel aanvullen.
Voor meer info over magnesium , zie onze pagina Magnesium.

Goudwater

€ 30,00

Goudwater

€ 30,00

goudwater een echte levenselixer
Voor meer informatie over Goudwater zie onze pagina.

Een flesje van 250 ml kost € 30.00
De prijs voor een flesje van 500 ml is € 50.00
De prijs voor een liter is € 80.00
Voor 2 liter (2x 1 liter) betaal je € 150.00
Voor 10 liter (4x 2 liter) 2 liter gratis

Aloe Vera gel

€ 19,95

Aloe Vera gel

€ 19,95

Aloe vera gel met stukjes pulp erin 100% biologisch

 Voor meer info over Aloe Vera zie onze Pagina Aloe vera en afvallen 

 

Traumex/Loslaten

€ 22,70

Traumex/Loslaten

€ 22,70

Traumex energeert bij het verwerken van negatiefpsychische traumata en werkt op het onderbewuste niveau en op het bewuste niveau. Psychische
traumata worden bespreekbaar of verdwijnen zonder meer.

Weerstand specifiek

€ 32,00

Weerstand specifiek

€ 32,00

WEERSTAND SPECIFIEK

SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR DEZE TIJD

Dit gezondheidsproduct energeert:
De weerstand door middel van het nulpunt, tegen
aanvallen op het immuunsysteem in specifieke zin, 
zoals fysiek, psychisch en emotioneel.
 
Gebruiksadvies:
Mits niet anders geadviseerd: 1x daags 10 druppels.
Voor kinderen tot en met 10 jaar, 1x daags 7 druppels.

Innemen onder de tong om 14.00 uur.

Dit product kent geen negatieve effecten. Buiten
bereik van jonge kinderen (tot ca. 8 jaar) houden.

Testimonials naar aanleiding van het expediënt Weerstand specifiek

Van onderstaande ervaringen zijn de namen van de melders ons bekend. De eerste reactie kwam op 28 maart 2020 bij ons binnen. In de weken daarna druppelen de ervaringen binnen:
 1. De betreffende persoon had hoge koorts, extreme hoofdpijnen, spierpijnen, keelpijn en extreme hoestbuien en extreem moe. Na gebruik van Weerstand waren de klachten (op de vermoeidheid na) na een week verdwenen.
 2. Een echtpaar startte met het expediënt omdat men last had van hoesten, benauwd gevoel op de borst en keelpijn. Na het starten met 10 druppels/dag werden klachten niet erger. Na drie weken waren de klachten verdwenen.
 3. Man en vrouw hadden lichte klachten in keel, borst en hoofd. Direct gestart met Weerstand – na enkele dagen verdwenen de klachten.
 4. Persoon met COPD nam Weerstand in zonder verdere klachten te hebben. Weerstand bleek positieve invloed op de longen te hebben. Voelde veel meer ontspannen en er waren minder medicijnen nodig.
 5. Iemand met een zeer zwakke weerstand en chronische verkoudheid, oor- en keelpijn. Bij dagelijks 10 druppels Weerstand is zowel de verkoudheid als de oor- en keelpijn zo goed als weg.  
 6. Vrouw met ernstige benauwdheid vooral in de nachten. Startte met Weerstand en merkte eerste nacht al verschil. Na een week voelde ze nog wel dat haar longen niet optimaal waren, maar de benauwdheid was weg.
 7. Een man met heftige klachten: koorts, hoofdpijn, spierpijn. Na een week met dagelijks Weerstand druppels voelen de longen normaal. Hij is dan nog wel erg moe en nog flinke hoofdpijn.
 8. Vrouw van 59 was ernstig benauwd. Na het starten met de druppels duurde het nog enkele dagen voordat er verandering te merken was. Na een dag of 4 kwam er verbetering en verdween de benauwdheid.
 9. Vrouw van middelbare leeftijd had extreme spierpijn, hoge koorts en hevig hoesten.  Na 9 dagen Weerstand druppels heeft ze nog wel last van vermoeidheid en ‘zware’ benen, maar de koorts en het hoesten zijn weg.
 10. Een vrouw was ernstig benauwd. Na het starten met Weerstand werden de klachten opeens heviger, maar de volgende dag werd het beter. Na 4 dagen is de ergste benauwdheid voorbij. Ze is er nog niet…
 11. Vrouw van 55 jaar had last van ernstige benauwdheid. Ze startte met Weerstand – na drie dagen zakte de benauwdheid en na vijf dagen had zij er geen last meer van.
 12. Een persoon met ernstige hooikoortsklachten is gestart met Weerstand en is klachtenvrij.
 13. Iemand met astma heeft bijna geen Ventolin meer nodig door gebruik van Weerstand.
 14. Een persoon was eerst koortsig en rillerig, twee weken later kreeg ze heftige hoestbuien. Op aanraden van een vriendin met Weerstand druppels gestart. Het hoesten nam snel af. De persoon gaf aan: “Het gaat misschien wat ver om te zeggen dat dit middel de oplossing is, maar het gegeven is dat ik heel snel herstelde. Dat wilde ik delen”.
 15. Iemand werd door een kennis geattendeerd op Weerstand, vooral omdat het goed zou werken op de longen. Zij is meteen met de druppels gestart omdat zij last van astma heeft. Na drie dagen werd de ademhaling al beter. Het piepen van de longen was opeens verdwenen. Haar reactie: “ik ben Vita Producten hier erg dankbaar voor”.
 16. Een vrouw is uit voorzorg gestart met Weerstand omdat zij afgelopen winter heel veel last had van kortademigheid. Het gaf een beschermd gevoel, maar ook de kortademigheid verdween. Al na een week was het aanzienlijk beter. Reactie: “Waarom hoor je hier niets over in de media? Dit zou de hele wereld toch moeten weten”. 
 17. Een vrouw gebruikt het expediënt Weerstand. Zij geeft aan wat er gebeurt: Ze merkt dat ze dieper ademt dan ze deed voordat ze het expediënt gebruikte. Wat er ook gebeurt, is dat door het fysieke opruimen en schoonmaken van de longen, zij ook een aantal psychische oude problemen heeft kunnen loslaten. Zij heeft de indruk dat de longblaasjes schoongemaakt worden en hierdoor ervaart ze veel meer ruimte. Niet alleen fysiek, omdat de adem nergens meer geblokkeerd is, maar ook psychisch.
 18. Een vrouw had 4 dagen koorts met een herkenbaar klachtenpatroon. Na de start met Weerstand druppels was zij na 2 dagen koortsvrij en na 4 dagen was zij klachtenvrij.
 19. Een vrouw heeft veel last van hooikoorts en jeukende ogen. Om 14.00 uur druppels ingenomen, na een uur werd de jeuk al minder en kon zij door haar neus ademen. Ze rook sinds lange tijd weer bloemen. 
 20. Jammer dat de RIVM of virologen geen bekendheid geven aan jullie mooie product!
 21. Een vrouw had al weken last van benauwdheid en hoesten. Met Weerstand specifiek waren de klachten binnen een week weg en zijn niet meer teruggekeerd.
 22. Een zorgverlener in een zorginstelling geeft aan blij te zijn met het expediënt Weerstand Specifiek. Zij heeft geen klachten terwijl er op de speciale afdeling van de zorginstelling de afgelopen tijd meerdere collega’s en bewoners positief zijn getest, en zelfs een aantal collega’s werden opgenomen in het ziekenhuis.

Prima Vita capsules

€ 29,95

Prima Vita capsules

€ 29,95

Prima Vita capsules helpen u weer fitter en vitaler worden 

1 pot is voldoende voor 1 maand per pot 29,95 

  3 maanden  kuur  3 potten €79,00

CadeauBon

€ 30,00

CadeauBon

€ 30,00

cadeaubon 

u kunt kiezen uit 

Baby Spa Floaten 30 min 

Baby Spa Floaten met massage 

Cadeaubon voor eeen lichaamspakking 

 

Balance Pharma DNA complex Buisje 

Ondersteunt bij energetische bescherming tegen informatieoverdracht en externe invloeden.

 

Corpus Energeticus Buisje 

Doelgebied:Aurabeschermer & Hersteller (draagbuisje)

Soort:Draagbuisjes

Werking door:Energetische Clusters

Corpus Energeticus. De Corpus Energeticus is een draagbare aura bescherming die beschermt tegen mensen die veel energie uit je trekken. Het is een draagbuisje in handig kunststoffen omhulsel, dat je met een touwtje of ketting om je nek hangt.(In je broekzak bij je dragen kan ook.) Het herstelt en beschermt je energetische lichamen.