aloe vera gezondheid en afvallen

 

Aloe vera 

Aloe om dagelijks te drinken.

Reinig uw darmen en lever

Verbeter uw spijsvertering 

Aloe Vera is bekend om uw darmen schoon te maken 

In Aloe Vera zitten vitamines ,mineralen en enzymen die o.a. de darmen stimuleren en zo de algehele gezondheid bevorderen.

De belangrijksTe vitamines zijn Vit. A ,C en E, en de mneralen Calcium ,Kalium, ijzer en zink .

De aminozuren voor de mens zijn essentieel omdat ons lijf het niet zelf kan aanmaken en wij deze via onze voeding moeten binnen krijgen . De aminozuren in Aloe Vera die we zelf niet kunnen maken zijn Isoleucine, Leucine,Lysine,Methionine,Phentylalanine,Threoninealeine en Trytofaan.Argine en Histidine vormen de groep van zogenaamde semi-essentiele aminozuren .

 

Voordelen van Aloe Vera drank

   Aloe vera drank kan bij dragen aan het volgende:

  • Een gezonde spijsvertering.
  • Het immuunsysteem.
  • Een gezonde en verzorgde huid

Phytochemicals in aloe Vera.

Fytochemicaliën kunnen in de meest strikte zin worden gedefinieerd als chemicaliën die door planten worden geproduceerd. De term wordt echter over het algemeen gebruikt om chemicaliën van planten te beschrijven die de gezondheid kunnen beïnvloeden, maar zijn geen essentiële voedingsstoffen. Hoewel er voldoende bewijs is om de gezondheidsvoordelen te ondersteunen van diëten die rijk zijn aan fruit, groenten, peulvruchten, volle granen en noten, is het bewijs dat deze effecten het gevolg zijn van specifieke voedingsstoffen of fytochemicaliën beperkt. Omdat plantaardig voedsel complexe mengsels van bioactieve stoffen is, is informatie over de mogelijke gezondheidseffecten van individuele fytochemicaliën gekoppeld aan informatie over de gevolgen voor de gezondheid van voedingsmiddelen die die fytochemicaliën bevatten

De enzymen voor de spijsvertering en fytosterolen kunnen de de opname van cholesterol in de darmen afremmen. Deze fytosterolen zorgen ervoor dat LDL-cholesterol sneller uit je lichaam verdwijnt. Ook om deze reden kan aloë vera je helpen om gemakkelijker op gewicht te blijven.

 

Cholesterol komt uit twee bronnen: het wordt gemaakt in de lever en verkregen uit het dieet.


Cholesterol-synthese

De meerderheid van cholesterol in het bloed komt uit de lever, die ongeveer 700 tot 900 milligram (mg) cholesterol per dag maakt. Bij gezonde personen zal de lever de hoeveelheid cholesterol verlagen die het maakt in reactie op inname via de voeding.


Dieetcholesterol

We krijgen ook cholesterol uit het voedsel dat we eten. Cholesterol wordt alleen gevonden in dierlijke producten en de gemiddelde voedingsinname is ongeveer 175 tot 250 mg per dag. In plaats van de hoeveelheid verbruikt cholesterol, echter, heeft de kwaliteit van het dieetvet dat men eet een grote invloed op de snelheid van cholesterolsynthese door de lever en de hoeveelheid cholesterol die in het bloed circuleert. Over het algemeen verhoogt een hoge inname van verzadigd en transvet het LDL-cholesterol en verlaagt het de HDL-cholesterolconcentraties.

Gebruik van Aloe Vera Gel:

 

S morgens een dopje een half uur voor t eten

 

Voor een goed resultaat gebruikt u Aloe Vera Gel voor minimaal 3-4 maanden. Liefst 6 maanden of altijd een goede investering in uw gezondheid .