Sanislim het 4 fase proteïne dieet 

Snel, veilig en gezond maar ook smakelijk afvallen? En dat zonder terugval bijwerkingen of hongergevoel? Dat kan met het 4 fase concept van SaniSlim. Het is gemakkelijk vol te houden en u voelt zich snel en blijvend weer topfit.

 

Uitleg proteïne dieet

Via onze dagelijkse voeding nemen we koolhydraten vetten en eiwitten in ons lichaam op. De koolhydraten en de vetten zorgen voor de energie die ons lichaam nodig heeft om te functioneren. De eiwitten daarentegen zorgen voor het bouwen, onderhouden en herstellen van weefsel in het lichaam. In normale omstandigheden zal ons lichaam in de eerste plaats koolhydraten verbranden om aan de energie behoefte te voldoen. Ons lichaam schakelt pas over naar de verbranding van vetten als er weinig tot geen koolhydraten in het lichaam aanwezig zijn. In het proteïne dieet wordt een situatie gecreëerd waarbij er meer eiwitten worden opgenomen en minder vet en koolhydraten.

Bij het proteïne dieet treed er na 2/3 dagen een typische reactie van het lichaam op die ketose word genoemd. Dit wil zeggen dat het lichaam door een ‘tekort’ aan koolhydraten overgaat tot vetverbranding. Ketose is een volledig natuurlijke fysiologische reactie van het lichaam. Bovendien geven de ketenen die hierbij vrijkomen een gevoel van verzadiging en hierdoor heeft u geen hongergevoel. Na enkele dagen heeft u ook een energieker gevoel en een hoger concentratie vermogen.

Het nuttigen van de koolhydraten stopt de ketose en dus de vetverbranding. Indien u zich niet strikt aan het dieet houd en koolhydraten neemt, bijvoorbeeld een appel, duurt her opnieuw twee dagen voordat uw lichaam zich weer in ketose bevind.

Door het opnemen van goed gedoseerde proteïnen supplementen met eiwitten van hoge biologische waarde blijft de spiermassa bewaard en neemt deze zelfs toe. Door een toegenomen spiermassa neemt ook het energieverbruik toe.

Proteïne dieet in de praktijk

Omdat normale voeding naast eiwitten ook koolhydraten en vetten bevat, gebruikt u tijdens het 4 fasen proteïne dieet de SaniSlim proteïne voeding. Deze bevatten een hoog eiwitgehalte en een minus aan koolhydraten per product. U kunt kiezen uit vele smakelijke gerechten; shakes, pudding, repen, dranken, omelet, koekjes en meer. 

Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.