Access bars 

Correction vision / MTVSS / Erasure off the fatcells

Correction vision

Correction vision is een heerlijk hands-on Bodyproces voor de ogen en het gezichtsvermogen. Het herstelt en verzorgt tot diep en kan voor wonderen zorgen. Het ontspant en verzacht de ogen en brengt correcties aan waar nodig. Doet u dit proces regelmatig dan zullen uw ogen op een diep niveau ontspannen. Hierdoor kan herstel plaatsvinden en middels een diepe verzachting zal de eventuele druk afnemen dan wel verdwijnen.

 

Bril- en lensdragers kunnen hier heel veel baat bij hebben.

Hoeveel moois kan jou dat geven en wat is er dan nog meer mogelijk?

Ervaar dit heerlijke, diep ontspannende oogproces eens en laat u verassen.

 

Erasure off all the fatcells

Waar 'sla jij teveel op' van wat helemaal niet van jou is?

Wat 'zeul' jij met je mee, wat jouw helemaal niet dient?

Wat 'hangt' er nog aan jou, wat van vorige levens is, en wat je nu nog belast?

Dat en meer gaat dit lichaamsproces over.

 

Gevoelens zetten zich soms vast in het lichaam. Als je je 'niet goed genoeg' voelt, onwaardig, 'mislukt', op welk vlak van je leven dan ook, dan kan zich dit vastzetten in je lichaam. Je gaat hier vanuit weer her-creëren en creëert zo je eigen bevestiging weer. Wil je dit? Nee! Is het tijd om vanuit iets nieuws te creëren? Hoe wordt het beter dan dat?

Is het tijd om dat los te laten, dat wat jou zo lang tegenhield te zijn wie je bent en vrij te zijn van wat jou zo lang 'belastte'?

 

Dit lichaamsproces van Access Consciousness pakt dit aan.

 

Mtvss

 

Het MTVSS bodyproces is de BOOST voor je immuunsysteem en lichaam, en één van de meest dynamische hand-on processen  in  Access Consciousness®. MTVSS kan op duizend verschillende manieren worden gebruikt en elke keer creëert het een andere mogelijkheid.


Alles wat zich lichamelijk uit, heeft een ontstaan in het welbevinden van een mens. Dit proces is voor het gehele lichaam; het is heel toepasbaar voor mensen met een lage weerstand, chronische ziekte of voor mensen die net ziek zijn geweest. Voor je individuele organen; metabolisme en stofwisseling, ademhalingssysteem, zenuwstelsel, spijsvertering, ingewanden, huid, gezicht, skelet, lymfklieren en voortplantingssysteem; het gehele immuunsysteem.


Met MTVSS laat je lichamelijke blokkades los, het zorgt ervoor dat je weer terugkomt naar de Self-Suporting System, die jij werkelijk was en bent! De energie kan weer stromen waar het wil.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb